Pont Lok Leipzig vs Magdeburg

Fotbal - Germania - Regionalliga Nord Est i Miercuri, 31 Octombrie 2012 ora 14:30

Regionalliga Nordost ne aduce un meci destul de sigur intre Lokomotive Leipzig - Magdeburg care are toate sansele sa se incheie cu victoria echipei oaspete. Diferenta de valoare la prima vedere pare a fi una destul de mare. Daca ne uitam prin comparatia unei echipe cum ar fii Union Berlin (Am), o sa observam ca Lokomotive Leipzig a pierdut fara drept de apel cu 5-0 pe teren propriu, la fel cum a pierdut si Union Berlin (Am) acasa cu 3-0 in fata celor de la Magdeburg.

Clasamentul spune acelas lucru, Lokomotive Leipzig este una dintre codase, este pe penultimul loc cu 2 victorii si 7 infrangeri cu un golaveraj foarte modest 6-16, in timp ce Magdeburg ocupa ultimul loc de pe podium cu 5 victorii, 3 remize si o infrangere, cu un golaveraj bun, 13-5.

Cu toate ca Lokomotive Leipzig a obtinut cele 2 victorii pe teren propriu, are si foarte multe dezavantaje. Spre exemplu: a primit 10 goluri in cele 5 jocuri (aproape dublu de cat pe teren propriu), a pierdut cu ultima clasata in meciurile din deplasare si vine dupa cea mai categorica infrangere.

j 261 vizualizari Publicat de golazo Marți, 30 Octombrie 2012 la ora 22:44
p Pont
Rezultatul la finalul partidei Victorie - Oaspeti
Cota
1.91
Miza
10/10
Profit
-10

Ultimele pronosticuri adaugate de tipsterul golazo